/db Wipinää Veturissa - kuorma-autot koolla Mäntsälässä

Kirjoittaja Aihe: Wipinää Veturissa - kuorma-autot koolla Mäntsälässä  (Luettu 5288 kertaa)

Wexi

  • Full Member
  • ***
  • Viestejä: 114
   Wipinää Veturissa

    -kuorma-autot koolla Mäntsälässä

    

    Wipinää Veturissa - kuorma-autot koolla -tapahtumassa kohtaavat viime vuosituhannella valmistuneet kuorma-autot, alalla työskentelevät sekä kuorma-autoista harrastuksen löytäneet. Tapahtuman pääosaa esittävät 1900-luvulla valmistuneet kuorma-autot, jotka voivat tänään olla arkisessa käytössä patinoituneita työjuhtia tai omistajansa huolella entisöimiä silmäteriä sota-ajalta.


    Lauantaina 8.5.2010 kello 09.00-15.00 välisenä aikana ensimmäistä kertaa päivänvalon näkevä näyttely järjestetään Kuljetusliike Teuvo Saarinen Oy:n toimipisteessä Mäntsälässä, Veturin työpaikka-alueella osoitteessa Hyllyväntie 6-8.


    Päivän aikana ei ole luvassa sirkustemppuja, palkintojen jakoa eikä muutakaan kansanhuvia. Wipinää Veturissa - kuorma-autot koolla -tapahtuman päällimmäisenä tarkoituksena on luoda puitteet mukavalle yhdessäololle ja jutustelulle oikeassa ilmapiirissä ajoneuvojen lomassa. Tarinoi tovereiden kanssa, kehu naapurin ajokki ja poikkea paakelsilla Cafe Mammassa, joka on avoinna aamuvarhaisesta aina iltapäivään saakka. Herkullisten nisujen ja vehnästen lisäksi Mamman keittiössä kokataan myös maittavaa lounasta, joita kaikkia on tarjolla sopuhintaan.


    Kaikki näyttelyajoneuvot saapuvat paikalle omalla kustannuksellaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy, minkä vuoksi polttoainerahoja tai muita korvauksia ei makseta eikä myöskään peritä osallistuvilta ajoneuvoilta ja niiden tuojilta.


    Mutkattomien järjestelyjen mahdollistamiseksi toivomme ennakkoilmoittautumista 23.4.2010 mennessä mieluummin sähköpostilla, joskin ilmoittautuminen onnistuu myös puhelimitse. Lauantaina 8.5. on Veturissa wipinää jo aamuvarhaisesta alkaen, joten näyttelyautojen toivotaan saapuvan paikalle 07.30 - 08.30 välisenä aikana.


    Tule sinäkin tuomaan Wipinää Veturiin!


           Ilmoittautumiset ja lisätietoja

 


            Ari Perttilä                                   Iikka Kekko
            ari.perttila@pp.inet.fi                     iikkakekko@msn.com

                            

                          

« Viimeksi muokattu: 18.03.10 - klo:10:37 kirjoittanut Wexi »