/db Rekisteröintisopimus

Rekisteröintisopimus

Hyväksymällä tämän käyttösopimuksen suostut olemaan esittämättä vetku.fi:n foorumilla mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja.

Käytä käyttäjätunnusta joka ei loukkaa muita käyttäjiä. Alatyyliset käyttäjätunnukset voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta.

Toimimalla näitä ohjeita vastoin voidaan sinut poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi.
Sivuston ylläpitäjät ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen ja muuttamaan muita käyttäjiä mahdollisesti loukkaavia käyttäjätunnuksia milloin tahansa.

Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi.
Ylläpitäjät eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät pyrkivät poistamaan arvelluttavan sisällön foorumilta niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä.
Tiedostatte siis, että foorumin viestit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä.

Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen, salasanan lähettämiseen (jos unohdat sen).

HUOM! HUOM! HUOM! MUISTA TARKISTAA, ETTÄ SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI ON OIKEINKIRJOITETTU.


Saat pian sähköpostia, jolla voit aktivoida jäsenyytesi.
Jos viestiä ei ala kuulua, tarkista roskapostikansiosi.
Rekisteröitymisen yhteydessä Ilmoittaamaasi sähköpostiosoitteeseen on lähetetty viesti.
Viestissä on henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä linkki jota klikkaamalla aktivoit rekisteröitymisesi.