/db Sisu A-45 eli Proto -sivusto

Kirjoittaja Aihe: Sisu A-45 eli Proto -sivusto  (Luettu 17456 kertaa)

frostspring

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 7
Sisu A-45 eli Proto -sivusto
« : 13.01.08 - klo:20:48 »
Tervetuloa http://www.sisua.net -sivustolle.

Foorumi: http://www.sisua.net/forum, jossa keskustelua riittää hakusanoina: KB-45 A-45 AH-45, Proto-Sisu, 4x4-Sisut, Kontio-Sisu, Karhu-Sisu, SA-Sisut, Masi, Pasi, Rasi ja paljon 4x4 / Offroad -liittyvää keskustelua.

Galleria löytyy: http://www.sisua.net/gallery

Sisu AH-45

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 24
Vs: Sisu A-45 eli Proto -sivusto
« Vastaus #1 : 15.05.08 - klo:22:40 »
Sellainen huomio - että sivuston perustamisen jälkeen Sisua.net-sivusto on laajentunut kaikkia Sisun malleja koskevaksi, samoin Vanajan aiheet ovat erittäin tervetulleita. Sivustolla ei kenelläkään vaikuta olevan myöskään linja-autoa vaikka niitä varmastikin myös harrastellaan.

Minusta olisi tärkeää että harrastajat ja aiheesta tietävät / kiinnostuneet pitäisivät keskustelua näistä hienoista, historiaamme vaikuttaneista autoista yllä. Minusta on sama käydäänkö keskustelua täällä Vetkun palstalla vai Sisua.net -sivustolla (jossa olen itse aktiivinen), kunhan vain harrastuksemme kehittyisi eteenpäin. Sisu ja Vanaja ovat pienen maan rohkean yrityksen tuotoksia ja niistä ei maailmalla juuri tiedetä - ja tuntuu välillä ettei oikein juuri Suomessakaan. Ei anneta niiden pääkopassa liikkuvien kertomusten, kysymysten ja vastausten hukkua mullan alle vaan pistetään rohkeasti koko kansan nähtäville missä ne pääsevät jatkamaan elämäänsä, eikö?  8)  Näiden merkkien tarina on suomalaisittain nähden pitkä ja elänyt kansan vaikeiden ja hyvien vuosien mukana. Täytyy sanoa että on ollut hienoa että Sisusta on tietorikas kirja ilmestynyt ja vastaavaa laadukasta kirjallisuutta SA-INT kalustosta ja Vanajista on myös juuri tullut.

Mielestäni kolmantena vaihtoehtoisena sivustona oleva Kuukunan sivusto on taas onnistunut keräämään kävijöitä jotka ovat kirjoitelleet muistojaan noista vanhoista hyvistä ajoista ja ajoneuvoista. Sellaisia juttuja ainakin minä kaipailisin enemmän nähtäväksi. Suomi24 yms. taas keräävät niin paljon lukijoita jotka lähettävät epäasiallisia vastauksia, ettei niiden sivustojen lukeminen ole mielekästä, tämä on jonkin verran vaivannut Kuukunan-sivustoakin mutta ne on helppo suodattaa pois. Vanhojen kuvien katselu on muuten aina parasta antia!

No tämä oli nyt tälläinen kannustus meille harrastajille olla hieman aktiivisempia, toki on ymmärrettävää ettei kaikilla ole tietokonetta, osaamista tai aikaakaan - mutta väitän että harrastuksesta saa enemmän irti kun voi iltasella kodin lämmössä pitää harrastusta yllä.

T: Lefa

frostspring

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 7
Vs: Sisu A-45 eli Proto -sivusto
« Vastaus #2 : 11.09.19 - klo:09:18 »
Sisua.net taas tietoturvapäivityksen jälkeen kunnossa

Täyttä asiaa jo vuodesta 2007  8)

http://www.sisua.net/