/db Päijäthämäläinen vetkulaisten joulunavaus

Kirjoittaja Aihe: Päijäthämäläinen vetkulaisten joulunavaus  (Luettu 10121 kertaa)

arpe

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 55
Päijäthämäläinen vetkulaisten joulunavaus
« : 26.11.13 - klo:12:39 »
Päijäthämäläiset vetkulaiset kokoontuvat sunnuntaina 8.12.2013 kello 11.30 Hollolan Kunnantuvalle nauttimaan pitopöydän ja mukavan yhdessäolon tarjoamaa antia.
Omakustanteinen paikan päällä maksettava, hinnaltaan 27 euron lounas pitää sisällään hämäläisen perinnepitopöydän lisäksi jälkiruokapöydän kakkukahveineen. Ohjelma on muutoin hyvin vapaamuotoista - keskustelu liittynee läheisesti veteraanikuorma-autoihin.

Kunnantupa sijaisteee Hollolan kirkolla, oheisesta linkistä opastus perille http://www.kunnantupa.fi/

Ennakkoilmoittautumista toivotaan puhelimella, tekstiviestillä, kirjeellä, sähköpostilla, lennättimellä tai muulla vastaavalla, sopivaksi katsotulla tavalla joko Mika Hoviselle (nollaneljänolla-5511667) tai Ari Perttilälle (nollaneljäsataa-967561)
Kulkuneuvossa on oltava vähintään kymmenen pyörää.

arpe

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 55
Vs: Päijäthämäläinen vetkulaisten joulunavaus
« Vastaus #1 : 08.12.13 - klo:18:11 »
Epäviralllinen Vetkun Päijät-Hämeen osasto on aloittanut tällä päivämäärällä toimintansa epävirallisissa, mutta sitäkin leppoisammissa merkeissä maittavan jouluaterian äärellä Hollolan Kunnantuvalla. Pitopöytien ääreen kokoontui kymmenkunta vetkulaista nauttimaan hyvästä ruoasta ja mukavasta yhdessäolosta. Päivän perusteella on syytä olettaa, että tälle seuraa jatkoa. Mutta vasta ensi vuonna! Eikö paikallistoiminnan lisääminen kuulunut vasta vuoden 2014 toimintasuunnitelmaan?!?
« Viimeksi muokattu: 09.12.13 - klo:08:43 kirjoittanut arpe »
Kulkuneuvossa on oltava vähintään kymmenen pyörää.