/db Historic Grand Race 21.-22.8.2010 Ahvenisto, HML

Kirjoittaja Aihe: Historic Grand Race 21.-22.8.2010 Ahvenisto, HML  (Luettu 7330 kertaa)

HGR

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 2
Tervehdys kaikille!

Laitan tässä ennakkoinfoa ensi vuoden Historic Grand Race 2010 -tapahtumasta (21.-22.8.2010) Hämeenlinnan Ahvenistolla.

Kyseessä on historic-autojen 20. juhlakilpailu (2009 n. 150 kilpailijaa!) ja harrasteparkki yli 25-vuotiaille harrasteajoneuvoille Ahveniston harjun laella. Radalla on myös näytösajoa vanhoilla kilpamoottoripyörillä ja paraatiajoa omilla harrasteajoneuvoilla, joten nähtävää riittää...eikä nälkääkään tarvitse nähdä kun palvelut katsomoalueella pelaavat... ;D ...

Vinkkiä menneestä tapahtumasta saa tuolta nettilinkistä:

http://www.historicrace.fi/HGR09/HGR09.html

Mielellään näkisimme muutaman vanhan kuormurinkin paikalla - varsinkin, jos kysymyksessä on esim. tankki -tai hinausauto tms. , joka mukavasti linkittyisi kilvanajoon. Tai mielenkiintoinen häkäpönttöauto. Toki muillakin saa tulla, mutta ongelmana tuolla Ahveniston harjulla (Suksipolun päässä) on tietynlainen tilanahtaus, joka vaatii isojen autojen ennakkoilmoittautumista (max 5 kpl), jotta tiedetään varata niille sopiva paikka "avaremmilta vesiltä". Lisäksi olisi toivottavaa, että isot ajoneuvot tulisivat heti aamusta (09.30), jotta niiden ei tarvitse puikkelehtia pienemmän harrastekaluston seassa...

Tilanahtaudesta johtuen kimppakyydit isommilla autoilla toivottavia. Jos jollakulla on mobilisti-ikäinen bussi, niin sellainen vaan porukkaa täyteen ja Ahvenistolle nauttimaan tulevasta juhlakilpailusta ihan isommalla joukolla. Samalla voi tehdä veteraanikuorma-autoilua suurelle yleisölle tutuksi, koska kerhoista kerrotaan paraatien yhteydessä, jos pressitoimistoon on toimitettu infoa kerhosta ja sen toiminnasta.

Pienemmillä, yli 25v ajoneuvoilla ts. henkilö-ja pakettiautoilla sekä moottoripyörillä ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Uudempi autokalusto jätetään Poltinahontien varteen ja käyttömoottoripyörillä pääsee aivan katsomotasanteen läheisyyteen. Varsinainen radan osoite on Poltinahontie 47, 13130 Hämeenlinna, mutta ajo harrasteparkkiin menee Suksipolun kautta ja mielellään etelän (Helsingin) suunnasta lähestyen, koska Poltinahontie aina poikkaistaan kisan ajaksi lisäparkkipaikkojen saamiseksi pressille ja toimitsijoille.

Tämä siis kaikille ennakkoinfona, jotta voi varata viikonlopun jo ensi vuoden kalenteriin  :)   eikä tule turhia päällekkäisyyksiä tapahtumasuunnittelussa.

Mahdolliset ennakkoilmoittautumiset sitten kesällä 2010 e-mailiin (Merkki, malli, vm, omistaja ja yhteystiedot):

historicgrandrace(@)gmail.com (poista sulut @-merkin ympäriltä ja poista tyhjät välit ennen sähköpostin lähetystä)
tai puhelimella 041-7706088 / Jouni.

Ystävällisin harrasteterveisin,

J. Airaksinen

Tiedotuspäällikkö
Historic Grand Race 2010
Historic Race Finland ry

www.historicrace.fi« Viimeksi muokattu: 27.08.09 - klo:12:37 kirjoittanut HGR »

HGR

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 2
Vs: Historic Grand Race 21.-22.8.2010 Ahvenisto, HML
« Vastaus #1 : 16.05.10 - klo:20:44 »
Tervehdys!

Tuossa uusimmat tiedot Historic Grand Race 2010 20v juhlatapahtumasta:

http://www.historicrace.fi/HGR10/HGR10.html

Mainittakoon että yli 25v harrasteajoneuvot ajavat Hiihtomäentietä pitkin Ahveniston laelle...Suksipolku on pyhitetty kevyelle liikenteelle eli jalankulkuun.

Ystävällisin terveisin,  ;D

J. Airaksinen

Tiedotuspäällikkö
Historic Grand Race 21.-22.8.2010